
—–ΥΛΙΚΑ—–
ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ
400γρ. ωμές γαρίδες καθαρισμένες
250γρ. κριθαράκι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
250γρ. τοματοπολτός
1 σκ. σκόρδο
1 φέτα κασέρι νηστίσιμο (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)
αλάτι-πιπέρι
1 κ.γ. κοφτό κουρκουμά
—–ΕΚΤΕΛΕΣΗ—–
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο και την πιπεριά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό
- Έπειτα, ρίχνουμε τον πελτέ , τον τοματοπολτό , τις γαρίδες και περίπου 500ml νερό σε δυνατή φωτιά
- Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε τις γαρίδες για 10-15 λεπτά
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι και τα μπαχαρικά μας
- Βράζουμε το κριθαράκι έως ότου χυλώσει , εάν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο βραστό νερό . Ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσει το κριθαράκι
- Μόλις το φαγητό μας είναι έτοιμο, ρίχνουμε την 1κ.σ. ελαιόλαδο και το φυτικό κασέρι και ανακατεύουμε .
- Το φαγητό σας είναι έτοιμο
—–ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ—–
ανά μερίδα
Θερμίδες: 570 kcal
Υδατάνθρακες : 62,33g CHO
Πρωτεΐνες : 39,62g Pr
Λιπαρά: 16g Fat
Κορεσμένα λιπαρά : 1g Saturated Fat

“ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ”


