ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - MakeΕat

Ο Αθανάσιος Κατσιούλας και η Εφη Μουταφίδη Κλινικοί Διαιτολόγοι- Διατροφολόγοι της Κατερίνης αλλά και της καρδιάς σας, δημιουργήσαν με πολύ αγάπη για τη δουλεία τους το κέντρο Διαιτολογίας και Ευεξίας MAKE EAT στο κέντρο της πόλης Κύπρου 2.

Είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν….


ΕΦΗ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ

Η Μουταφίδη Έφη είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολόγιας Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο τμήμα Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολόγια με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή στο European University Cyprus.

Στα πλαίσια της  συνεχούς επιμόρφωσης της  και  ενημέρωσή της ,στον σύγχρονο επιστημονικό κλάδο της διατροφής δραστηριοποιείται ως σύνεδρος ,ομιλήτρια αλλά και ερευνήτρια.

Σε ερευνητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί με δυο έρευνες ,την διατροφική υποστήριξη σε ασθενείς με καρκινική καχεξία την χρονική περίοδο 2014-15 που αποτέλεσε και το θέμα της διπλωματικής της εργασίας στο προ-πτυχιακό της επίπεδο και με την αξιολόγηση ασθενών  με Σακχαρώδη Διαβήτη  ως προς την διατροφική τους εκτίμηση την χρονική περίοδο 2017-18 στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών της σπουδών.

Επίσης, πραγματοποίησε Μετά-ανάλυση με θέμα ΄΄Οι επιδράσεις της συμπληρωματικής χορήγησης της L-αργινίνης στη μείωση του καρδιαγγειακού κινδύνου ¨ που αποτέλεσε  το θέμα της διπλωματικής της εργασίας στο Μεταπτυχιακό της επίπεδο το 2019.

Το 2015  εκπλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το  2016 αποτέλεσε εθελοντικά επιστημονικός συνεργάτης στην ομάδα καλαθοσφαίρισης και βόλεΪ ‘’ΓΣΕΕ’’ Ελασσόνας. Ακόμη, έχει προσφέρει εθελοντική διατροφική ενημέρωση σε δημοτικά και ΚΔΑΠ σποραδικά.

Το 2018 στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 2018, δίδασκε σε προπτυχιακούς φοιτητές στο European University Cyprus καθώς διατελούσε και  χρέη Κλινικού Διαιτολόγου-Διατροφολόγου σε 2 ιδιωτικές κλινικές ,’’ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο’’ και ‘’ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ιδιωτική Κλινική’’ αναλαμβάνοντας πολλά κλινικά περιστατικά για την διατροφική τους κάλυψη.

Από το 2015 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει πάνω από δέκα σεμινάρια-συνέδρια σχετιζόμενα με παθήσεις  και διατροφή όπως είναι η δίαιτα για άτομα με ευερέθιστο έντερο ‘FODMAs’, για ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη, Κοιλιοκάκη κ.α.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος .


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ

O Κατσιούλας Αθανάσιος Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc, απόφοιτος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολόγιας Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο τμήμα Εφαρμοσμένη Διατροφή και Διαιτολόγια με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή στο European University Cyprus.

Στα πλαίσια της  συνεχούς επιμόρφωσης  και  ενημέρωσή τους ,στον σύγχρονο επιστημονικό κλάδο της διατροφής δραστηριοποιείται ως σύνεδρος ,ομιλητής αλλά και ερευνητής .

Σε ερευνητικό επίπεδο έχει ασχοληθεί με την αξιολόγηση ασθενών  με Σακχαρώδη Διαβήτη  ως προς την διατροφική τους αξιολόγηση την χρονική περίοδο 2017-18. Επιπλέον, η διπλωματική του εργασία αφορούσε την Χορτοφαγική διατροφή στα διάφορα στάδια της ζωής του ανθρώπου.

Επίσης, πραγματοποίησε Μετά-ανάλυση με θέμα ΄΄Η αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής σε δείκτες ανδρικής γονιμότητας¨ που αποτέλεσε  το θέμα της διπλωματικής του εργασίας στο Μεταπτυχιακό του  επίπεδο το 2019

Το 2016  εκπλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το 2018 στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 2018, δίδασκε σε προπτυχιακούς φοιτητές στο European University Cyprus καθώς διατελούσε και  χρέη Κλινικού Διαιτολόγου-Διατροφολόγου σε 2 ιδιωτικές κλινικές ,’’ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο’’ και ‘’ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ιδιωτική Κλινική’’ αναλαμβάνοντας πολλά κλινικά περιστατικά για την διατροφική τους κάλυψη.

Από το 2015 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει πάνω από δέκα σεμινάρια-συνέδρια σχετιζόμενα με παθήσεις  και διατροφή όπως είναι η δίαιτα για άτομα με ευερέθιστο έντερο ‘FODMAs’, για ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη, Κοιλιοκάκη κ.α.  Ακόμη, έχει προσφέρει εθελοντική διατροφική ενημέρωση σε ΚΔΑΠ σποραδικά.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος .

Επικοινωνία

Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι Κατερίνη

Κύπρου 2, Κατερίνη

23513 05929

Skip to content