——ΥΛΙΚΑ——
Για 5 μερίδες
——ΕΚΤΕΛΕΣΗ——
- Αρχικά κόβουμε όλα τα λαχανικά σε ομοιόμορφα κομμάτια.
- τοποθετούμε την κατσαρόλα στο μάτι και προσθέτουμε την 1κ.σ. ελαιόλαδο ,το πράσο και το κρεμμύδι μέσα στην κατσαρόλα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με 2 λίτρα νερό.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 35-45 λεπτά ανάλογα με την κουζίνα μας.
- Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και με το ραβδομπλέντερ χτυπάμε την σούπα μας μέχρι να δέσει.
- Η σούπα μας είναι έτοιμη.
- Προαιρετικά βάζουμε 1 κ.γ. κολοκυθόσπορο.
—— ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ——
ανά μερίδα
Θερμίδες 235 kcal
Υδατάνθρακες 30,2 g
Φυτικές ίνες 5,06 g
Πρωτεΐνες 4 g
Λιπαρά 13,5 g